jak ustawić maxidot na najjaśniejszy?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • plok15
    Classic
    • 2011
    • 2

U mnie podobny case był z zaciemnionym paskiem na przedniej szybie... Kilka tygodni temu dzwonił do mnie dealer z informacja, że od 2010 roku Skoda wycofała się z tej opcji... Musiałem niestety zrezygnować z tej funkcjonalności... Fabryki nie przeskoczysz...
  • jan1234567890
    Drive
    • 2010
    • 46

NABYŁEM WŁAŚNIE RS-a - PRZY OKAZJI WITAM SERDECZNIE; NA FORUM JESTEM NOWICJUSZEM - I MAM JUŻ 1-SZY PROBLEM Z WYŚWIETLACZEM: CHODZI O JASNOŚĆ ŚWIECENIA. MAM WRAŻENIE, ŻE ŻYJE ON WŁASNYM ŻYCIEM. LUBIĘ GDY ŚWIECI NA MAXA, NATOMIAST BEZ WZGLĘDU NA TO CZY JEST DZIEŃ CZY NOC (BO ROZUMIEM ŻE JEST TU JAKIŚ CZUJNIK) RAZ ŚWIECI BARDZO MOCNO, A RAZ LEDWO LEDWO. CZY MOŻNA TO TAK USTAWIĆ, ŻEBY ZAWSZE BYŁ MAX? DODAM ŻE JASNOŚĆ W OPCJACH MAM USTAWIONA NA MAXA.

Komentarz

• ufo
      L&K
      • 2008
      • 1475
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez jan1234567890
      RAZ ŚWIECI BARDZO MOCNO, A RAZ LEDWO LEDWO. CZY MOŻNA TO TAK USTAWIĆ
      raczej nic tu nie ustawisz, może jakąś zwiechę zlicza ten wyświetlacz, skoro wszystko masz ustawione na maxa. a po drugie, jasność maxi-dota nie ustawisz osobno tylko wraz z potencjometrem ściemniania zegarów.

Komentarz

• kropeck
        RS
        • 2009
        • 2319
        • Octavia II (1Z3)
        • BLF 1.6 FSI 115 KM

a mnie się jaby wydaje, że to złudzenie optyczne związane z jasnością na zewnątrz :-) Ja nie mam maxidot'a, a też mi się często wydaje, że moje podświetlanie jest blade jak dupa albinosa.
        Pozdrawiam,
        Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

Pracuję...